Maak kennis met onze collega’s

Wouter directeur Zuidwalschool De Haagse Scholen

Wouter

Schooldirecteur

Je hebt als directeur bij De Haagse Scholen best veel ruimte om samen met je team invulling te geven aan het onderwijs op een school en dat is fijn.

Lees verder
Onderwijsassistent Angie

Angie

Onderwijsassistent

Ik ben onderwijsassistent op een leuke school in de binnenstad van Den Haag. Ik ben begonnen als ST!P- medewerker bij Kringloop Schroeder. Dit ST!P-contract was maar 1 jaar.

Lees verder
Luuk verkorte deeltijd pabo De Haagse Scholen

Luuk

Leerkracht kleuters en groep 7 & student pabo verkorte deeltijd 

Na de middelbare school heb ik de opleiding ‘Small business & Retail management’ afgerond aan de Haagse Hogeschool. Hierna ben ik een aantal jaar op reis geweest en dit gecombineerd met seizoenswerk hier en werk in het buitenland.

Lees verder
Intern begeleider De Haagse Scholen Bianca

Bianca

Intern begeleider

Het is alweer bijna 24 jaar dat ik in het onderwijs en bij De Haagse Scholen werk. Al vroeg kwam ik erachter dat ik met kinderen wilde werken. Na een MBO-opleiding ben ik de Pabo gaan volgen.

Lees verder
Leerkracht Monique De Haagse Scholen

Monique

Leerkracht groep 3

Ik ben in 1998 begonnen als klassenassistent bij de gemeente Den Haag (voorloper van De Haagse Scholen). De functie van onderwijsassistent bestond toen nog niet. Ik had stage gelopen op de Cor Emousschool en ben na het behalen van mijn mbo SPW, daar begonnen.

Lees verder
Leerkracht Mick De Haagse Scholen

Mick

Leerkracht groep 5

Ik heb eerst de opleiding tot Onderwijsassistent gedaan en daarna de Pabo. In totaal heb ik al 7 jaar ervaring, maar ik sta pas twee jaar zelfstandig les te geven, waarvan nu een jaar bij De Haagse Scholen. Ik vind het superleuk.

Lees verder
Senior medewerker Financiën Shogi

Shogi

Senior medewerker Financiën

Op een koude januari morgen in 2008 begon mijn professionele reis bij De Haagse Scholen. Ik solliciteerde via een uitzendbureau en tot mijn verrassing kreeg ik nog dezelfde dag het verheugende nieuws dat ik was aangenomen!

Lees verder
Leerkracht Tania De Haagse Scholen

Tania

Leerkracht Bewegingsonderwijs & Orthopedagoog

Toen ik een klein meisje was, wist ik al dat ik juf wilde worden. Dit is eigenlijk altijd zo gebleven. Ik heb een passie voor lesgeven en sport. De ideale combinatie als gymdocent.

Lees verder
Laura zij-instromer leerkracht de Haagse Scholen

Laura

Leerkracht zij-instromer

Ik heb ervoor gekozen om het onderwijs in te gaan omdat er eigenlijk een aantal dingen samenkwam: actief op de school van mijn kinderen, kreeg ik eens een ander kijkje in het onderwijs

Lees verder