Arbeidsvoorwaarden

Beloning voor jouw inzet! 

Als je bij een van onze scholen, of op het bestuurskantoor komt werken, krijg je een aanstelling bij De Haagse Scholen. Jouw primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vallen onder de CAO Primair Onderwijs (CAO-PO). 

In de nieuwe CAO-PO is de loonkloof tussen het primair onderwijs en voortgezet onderwijs gedicht. Daarnaast zijn zaken als betaald ouderschapsverlof hierin ook geregeld.

Ben je vrij, of ga je lekker op vakantie, dan worden deze dagen gewoon doorbetaald. Je ontvangt daarnaast elk jaar in mei vakantiegeld en je krijgt een eindejaarsuitkering. Uiteraard bouw je ook pensioen op. Je neemt deel in de pensioenregeling van overheid en onderwijs, die wordt uitgevoerd door ABP. 

CAO Primair Onderwijs
Alle schoolbesturen in Nederland hebben samen met de PO-Raad afspraken gemaakt over primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Alle details van deze afspraken lees je hier: CAO Primair Onderwijs 2022-2023

Maar naast deze arbeidsvoorwaarden, vinden wij het ook belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Zo bieden wij naast een sport- en fietsplan, waarmee je voordeliger kunt sporten en een fiets kunt aanschaffen, ook goede begeleiding en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Wil jij meer uit je werk halen, dan kun je aansluiten bij de verschillende leernetwerken, innovatiebudget aanvragen, doorstuderen, of de overstap maken naar een andere school of functie binnen De Haagse Scholen.

En het is een echte traditie geworden; het jaarlijkse volleybaltoernooi voor alle medewerkers van De Haagse Scholen op het strand van Kijkduin. Een super gezellig evenement waar menig collega reikhalzend naar uitkijkt!

Enthousiast? Bekijk onze vacatures

Wat bieden wij?

  • Werkdagen en betrekkingsomvang in overleg
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering
  • Pensioenopbouw bij ABP
  • Uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals fietsplan & sportplan
  • Jaarlijks gezellig volleybaltoernooi