Shogi

Senior medewerker Financiën

“Onderwijs is voor mij de sleutel tot de toekomst”

Op een koude januari morgen in 2008 begon mijn professionele reis bij De Haagse Scholen. Ik solliciteerde via een uitzendbureau en tot mijn verrassing kreeg ik nog dezelfde dag het verheugende nieuws dat ik was aangenomen!

Vol enthousiasme stapte ik in de wereld van financiën bij De Haagse Scholen. Het was een tijd waarin ik niet alleen mijn tanden zette in mijn rol als financieel medewerker, maar ook mijn BBL-opleiding Boekhouding op mbo-niveau 3/4 volgde.

Met een warm welkom begon ik op de afdeling financiën. Omringd door nieuwe gezichten die al snel als vertrouwde collega’s voelden. Mijn takenpakket omvatte ondersteuning bij subsidieboekingen, het beheren van inkomende facturen, het zorgvuldig voorbereiden en coderen van inkoopfacturen, crediteuren, debiteuren, en het inboeken van kas- en bankafschriften. Daarnaast hield ik me bezig met betalingstermijnbewaking en het opstellen van balansspecificaties. Ik was het eerste aanspreekpunt voor zowel ING als de scholen met betrekking tot bankzaken.

Recentelijk werd ik bekroond met de titel “Senior medewerker Financiën”, een mijlpaal na bijna 16 jaar trouwe dienst bij De Haagse Scholen. Mijn aandacht is nu gericht op het boeiende domein van zij-instroom en andere overige subsidies, terwijl ik ook het eerste aanspreekpunt ben voor de complexe wereld van bankzaken.

Mijn passie voor mijn werk is sterker dan ooit; elke dag brengt nieuwe uitdagingen en successen, want onderwijs is voor mij de sleutel tot de toekomst. Mijn rol in het beheren van financiën draagt bij aan de kwaliteit van dat fundament voor de volgende generatie.

Mijn energie haal ik uit het behalen van financiële doelen, het zien van positieve resultaten en de samenwerking met mijn collega’s.

Na al die jaren bij De Haagse Scholen koester ik elke taak die ik volbreng en elke vraag die ik beantwoordt als succes. Elke dag brengt nieuwe lessen en kansen, en als moeder voel ik mij bevoorrecht mijn bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Het is niet slechts een baan; het is mijn roeping om te blijven bijdragen aan de onderwijskwaliteit en een positieve impact te hebben op de toekomst van onze kinderen.

Senior medewerker Financiën Shogi