Bewegingsonderwijs

Samen met een team van vakleerkrachten werken aan het beweegplezier van onze leerlingen

Bij De Haagse Scholen werken ruim 75 vakleerkrachten Bewegingsonderwijs. Deze enthousiaste, nieuwsgierige specialisten geven aan alle groepen met veel plezier en passie les, werken samen in werkgroepen, worden ondersteund en krijgen de juiste begeleiding.

Wie zoeken wij?
Ben jij (bijna) afgestudeerd aan de HALO én op zoek naar een leuke, leerzame, sportieve, afwisselende baan in het onderwijs? Sta jij letterlijk en figuurlijk te springen om jouw opgedane kennis vol enthousiasme over te brengen op onze leerlingen? En wil je hierbij 1 op 1 coaching en begeleiding krijgen? Dan zijn wij, De Haagse Scholen, op zoek naar jou. Wij zoeken voor ons geweldige team van vakleerkrachten leuke sportieve collega’s!

Wat ga je doen?
Jij verzorgt aan alle groepen de gymlessen die passen bij het niveau en interesses van ieder kind waarbij je uiteraard zorgt voor veiligheid, variatie, differentiatie en een goede intensiteit. Jij hebt oog voor ieder kind en het plezier in bewegen staat centraal. Jij bent tevreden als alle kinderen blij jouw les verlaten. Daarnaast ben jij de beweegexpert in en om de school.

Wat bieden wij?

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform de CAO-PO (gelijk aan het VO);
  • Uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ruimte voor ontwikkelingsmogelijkheden, een ruime vakantieregeling, fietsregeling en een eindejaarsuitkering;
  • Werkdagen en aanstellingsomvang in overleg;
  • Coaching en begeleiding op maat;
  • Goed ingerichte gymzalen.
  • Lid van de unieke vakgroep bewegingsonderwijs waar alle 75 vakleerkrachten van 51 scholen aangesloten zijn. De plek voor het uitwisselen van kennis en ervaring met elkaar.

Waar ga je werken?
De Haagse Scholen, het overkoepelend schoolbestuur, is met 51 scholen, 1.900 onderwijsprofessionals en bijna 15.000 leerlingen het meest veelzijdige schoolbestuur voor openbaar onderwijs in de regio Haaglanden. Stuk voor stuk zijn het geweldige scholen waar de kinderen staan te springen om een leuke vakleerkracht bewegingsonderwijs. Samen met de coördinator bewegingsonderwijs gaan we voor jou op zoek welke school het beste past bij jouw wensen en kwaliteiten. Weet je nog niet welk type school je aanspreekt of wil je liever nog geen vastigheid? Dan is wellicht onze invalpool TOP De Haagse Scholen een goede keuze.

Meer weten?
Enthousiast geworden? Word onderdeel van ons team! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Eelco Brune (coördinator bewegingsonderwijs) via 06-16320021 of e.brune@dehaagsescholen.nl.