Ik wil schooldirecteur worden

Heb jij leidinggevende ervaring en wil je de stap naar het onderwijs maken?

De functie van schooldirecteur 

Als schooldirecteur ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van een van onze openbare scholen. Samen met het schoolteam werk je aan goed onderwijs en bied je dat wat de school nodig heeft. Je werkt aan een open klimaat binnen de school en weet het beste in de medewerkers naar boven te halen door hen te coachen, te stimuleren en ontwikkelingsmogelijkheden aan te bieden. Daarnaast weet je de school op de juiste wijze te presenteren. 

Bij De Haagse Scholen zijn we regelmatig op zoek naar een nieuwe (interim) schooldirecteur. Wil jij graag als schoolleider aan de slag en heb jij het diploma ‘Schoolleider basisbekwaam’, of heb je deze opleiding bijna afgerond? Dan nodigen wij jou graag uit om een open sollicitatie in te dienen. Stuur ons jouw motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatieknop en wij nemen contact met jou op.

Leidinggevende van buiten

Heb jij passie voor het primair onderwijs, houd je van afwisseling en wil jij als schooldirecteur het verschil maken? De Haagse Scholen biedt ook leidinggevende van buiten het onderwijs de mogelijkheid om als toekomstig directeur in een werkervaringsplaats ervaring op te doen in het vak van schoolleider en tegelijkertijd de schoolleidersopleiding te volgen.

Op de school waar deze werkervaringsplek jou wordt geboden leer je hoe belangrijk en complex het werk van schoolleider is, word je begeleid door een ervaren schooldirecteur en krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot een zelfstandig schooldirecteur.

Zin om aan de slag te gaan bij De Haagse Scholen, de stichting voor openbaar regulier en speciaal (basis)onderwijs in Den Haag? Wij maken graag kennis met jou!

Stuur ons jouw motivatiebrief en CV via onderstaande sollicitatieknop en wij nemen contact met jou op.

Solliciteren!